دومین جلسه نشست سیاسی ویژه "دانشجو بیدار است"

برگزاری دومین جلسه نشست سیاسی ویژه "دانشجو بیدار است"، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری

روز دوشنبه مورخ دوم آبان ماه 1401نشستی با هدف پاسخگویی به شبهات مسائل اخیر به همراهی جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید مطهری و استاد شفایانی برگزار گردید که محور اصلی گفتگو حول رسالت و شخصیت دانشجو و ملت ایران،ترس از فضای مجازی و فیلترینگ،دین گریزی و... بود.

استاد شفایانی درابتدای بحث با اتکا بر سخن رهبری نسبت به رسالت دانشجو در شرایط مختلف جامعه فرمودند: هر فرد موظف است تکلیف و وظیفه خود را در شرایط حاضر پیدا کرده و از نظر دیگران صرفا جهت مشاوره بهره ببرد.در موضوع انتخاب دین توسط افراد این نکته را متذکر شدند که فرد در خلوت خود می تواند از هر آیینی پیروی کند اما در سطح جامعه باید ظواهر دین اسلام را رعایت کند.همچنین با اشاره به برخی نکات، یادآور شدند که نمی توان هر خبری را رسانه‌ای کرد و بحث فیلترینگ باید با سازوکار مناسب همراه باشد.ادامه مباحث در جلسات آتی پیگیری خواهد شد.

کلید واژه ها: بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد اغتشاشات دانشجو بیدار است