ثبت‌نام بیست و پنجمین دوره ازدواج دانشجویی

با تبریک به مناسبت پیوند شما عزیزان بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند: با توجه به برنامه‌های فرهنگی و آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و استفاده از مزایای آن جهت سفر به مشهد مقدس به نکات ذیل الذکر عنایت لازم را مبذول نمایید.

1. یکی از زوج‌ها باید دانشجوی دانشگاه و مدرسه‌عالی شهید مطهری باشد.
  2. تاریخ عقد مجاز جهت ثبت‌نام ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ الی ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ می‌باشد.
    1. تبصره: این تاریخ شامل دانشجویان جدیدالورود هم می‌باشد.
  3. رجوع به سایت ازدواج دانشجویی جهت ثبت‌نام:   www.ezdevaj.nahad.ir
  4. مهلت ثبت‌نام برای زوج‌های دانشجو حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۳۰ خواهد بود. لذا دانشجویان ملزم هستند به‌محض ثبت‌نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و کد ملی خود را به دفتر معاونت امور طلاب و دانشجویی اعلام نمایند تا ثبت‌نام آن‌ها قطعی گردد.
  5.  شرایط لازم جهت ثبت‌نام دانشجو: مطالعه دستورالعمل‌های ستاد ازدواج دانشجویی و بارگذاری مدارک.

کلید واژه ها: ازدواج ازدواج دانشجویی مدرسه عالی شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد