مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت کتاب «فتنه تغلب»

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۸ اخبار مسابقات
به مناسبت دهه بصیرت و میثاق با ولایت و با هدف ترویج کتابخوانی، مسابقه ملّی کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت کتاب «فتنه تغلب» با همکاری بسیج دانشجویی واحد خواهران دانشگاه مذاهب اسلامی، انتشارات انقلاب اسلامی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

به مناسبت دهه بصیرت و میثاق با ولایت و باهدف ترویج کتاب‌خوانی، مسابقه ملّی کتاب‌خوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت «کتاب فتنه تغلب» با همکاری بسیج دانشجویی واحد خواهران دانشگاه مذاهب اسلامی، انتشارات انقلاب اسلامی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

این مسابقه کتاب‌خوانی به‌صورت سراسری و مجازی خواهد بود که دانشجویان سراسر کشور می‌توانند از 1 الی 19 بهمن‌ماه 1398 نسبت به ثبت‌نام در این مسابقه از طریق سایتhamdamamketab.ir  و    book.mazaheb.ac.ir  اقدام کنند.

زمان برگزاری مسابقه 20 بهمن‌ماه 1398 به‌صورت مجازی و آنلاین خواهد بود و اهداء جوایز بدین شرح است :

نفر اول 3 میلیون تومان

نفر دوم 2 میلیون تومان

نفر سوم 1 میلیون تومان

و به 10 نفر بعدی 500 هزار تومان تقدیم می‌گردد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی‌هایhamdamamketab.ir  و book.mazaheb.ac.ir مراجعه نموده و همچنین برای تهیه‌ی کتاب «فتنه تغلب» اینجا را کلیک نمایند.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری مسابقه کتابخوانی فتنه تغلب