تجلیل از پیشکسوتان دانشگاه شهید مطهری(ره) واحد مشهد

تجلیل از پیشکسوتان دانشگاه شهید مطهری(ره) واحد مشهد به مناسبت هفته بزرگداشت شهید مطهری

همزمان با هفته تکریم مقام استاد و بزرگداشت شهید مطهری (ره)، جمعی از مسئولین دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران با حضور در منزل پیشکسوتان دانشگاه از مقام شامخ این بزرگواران تجلیل به عمل آوردند.

دانشگاه شهید مطهری مشهد ،در سال ۱۳۶۸ با همت و تلاش های سرکار خانم محمودی در مشهد راه اندازی شد. ایشان حدود ۳۰ سال برای این مجموعه زحمت کشیدند و مدیریت دانشگاه را به عهده داشتند.

جناب آقای فیاض صابری نیز سابقه تدریس به مدت ۲۵ سال در دانشگاه شهید مطهری مشهد را دارند.

ان‌شاءالله خداوند طول عمر با عزت توأم با سلامتی به این بزرگواران و همه خادمان نظام تعلیم و تربیت اسلامی عنایت فرماید.

کلید واژه ها: بزرگداشت شهید مطهری پیشکسوتان دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد