برگزاری کارگاه "رویکردهای نوین در روانشناسی" به مناسبت روز روانشناس

برگزاری کارگاه "رویکردهای نوین در روانشناسی" به مناسبت روز روانشناس

کارگاه "رویکردهای نوین در روانشناسی"

گروه روانشناسی دانشگاه شهید مطهری با همکاری انجمن علمی روانشناسی دانشگاه به مناسبت روز روانشناس، کارگاهی یک روزه با موضوع "رویکرد های نوین در روانشناسی" با ارائه جناب دکتر ذوالفقاری  برگزار کرد.

در این جلسه به بررسی رویکردهای کلاسیک درمانی و پس از آن معرفی رویکردهای نوین درمانی پرداخته شد. درمان های موج سوم و درمانهای تکنولوژیک از این دسته بودند.

تاکید بر بروز بودن روان‌درمانگر و تعمیق بخشی به اطلاعات زمینه ای از نکاتی بود که در این کارگاه عنوان شد.  کلینیک وصال به عنوان یکی از کلینیک های روانشناختی در شهر مشهد نیز به دانشجویان معرفی شد و درباره ظرفیت های همکاری دانشگاه با مجموعه وصال و پروژه های پژوهشی صحبت شد.

کلید واژه ها: روز روانشناس دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد انجمن علمی روانشناسی گروه روانشناسی