پیام تبریک جناب آقای دکتر محمدیان به مناسبت روز جوان

پیام تبریک جناب آقای دکتر محمدیان ریاست دانشگاه شهید مطهری مشهد، به مناسبت روز جوان

باسمه‌تعالی

ولادت با سعادت حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام و روز جوان و  میلاد حضرت بقیه‌الله عجل الله تعالی فرجه الشریف را تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ مسألت می‌کنم که ما را مزین و مفتخر به نعمت انتظار فرماید و ان‌شاءالله که بتوانیم از منتظران واقعی حضرت باشیم و در این مسیر تلاش کنیم.

• نام‌گذاری روز جوان:

معمولاً ایام و مناسبت‌هایی که نام‌گذاری می‌شود، تابع اغراض و مصالحی است. شاید یکی از این اغراض تـوجه و تذکر دادن به آنچه داریم و قدر آن را بیشتر دانستن باشد. نعمت جوانی؛ نعمتی بی‌بدیل است و همانند سایر نعمت‌های دنیوی در معرض زوال قرار دارد.

• صرف نعمت جوانی در مسیر الهی و اهل‌بیت علیهم‌السلام

باید تلاش و توجه کنیم از این نعمت بهترین و بیشترین بهره را برده و از آن در راه رضای خدا و اهل‌بیت علیهم‌السلام استفاده نماییم. ان‌شاءالله خداوند به شما توفیق دهد و در این مسیر ثابت قدم بمانید.

هم‌چنین در آستانه سال نو این سال را پیشاپیش تبریک عرض کرده و ان‌شاءالله سالی سرشار از موفقیت و بهروزی برای همه شما عزیزان باشد.

کلید واژه ها: روز جوان ولادت حضرت علی اکبر(ع) دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد