برگزاری نشستی صمیمانه با حضور آقای دکتر محمدیان، مسئولین تشکلهای دانشجویی(شورای فرهنگی) و نمایندگان فرهنگی

در تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۴ در اتاق کنفرانس دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران، نشست صمیمانه ای بین مسئولین تشکلهای دانشجویی(شورای فرهنگی) و نمایندگان فرهنگی انجام شد.

در این نشست صمیمانه که با حضور جناب آقای دکتر محمدیان، ریاست محترم دانشگاه همراه بود، اساسنامه شورای فرهنگی دانشجویی به تصویب رسید. در ادامه بخشهایی از فرمایشات جناب آقای دکتر محمدیان در این نشست خواهد آمد:

• تبیین وظایف تشکلهای دانشجویی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری:
    • تبیین و قانع کردن دلها
    • هم افزایی تشکلهای دانشجویی
    • نگاه راهبردی به انقلاب
    • تداوم و توسعه اردوهای جهادی و...

• توصیه به تشکلهای دانشجویی برای تعیین شاخصه و نقشه راه؛ با توجه به وضعیت موجود، یک مسیر روشنی را برای خودمان طراحی کرده و  اهدافی را تعریف کنیم؛  آن وقت برای برنامه ریزی ها همیشه نگاهمان به این مسیر خواهد بود.
  • در خصوص فعالیتهای جهادی؛ می توانیم از همین فعالیتها و قدمهای کوچک شروع کنیم؛ خشتهای آسمانی نمونه ای است که  می توان با استفاده از ظرفیت خانواده شهید مطهری در مشهد و اراده و همت جمعی یک کار بزرگ انجام دهیم و در این مسابقه فاستبقوا الخیرات و مدرسه سازی که امکانش برای همه فراهم شده است مشارکت کرده و دیگران را هم دعوت کنیم که در پایان کارنامه خیلی خوبی رقم خواهد خورد و ان شاءالله در عرصه های دیگر اجتماع هم بتوانیم ورود پیدا کنیم.

کلید واژه ها: اساسنامه اساسنامه شورای فرهنگی شورای فرهنگی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد