برگزاری رقابت علمی محک در روز شنبه ۲۲ آبان ماه

۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۶ اخبار مرکز نوآوری سعا
برگزاری رقابت علمی محک به همت مرکز نوآوری دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد (سعا)

و أَنْ لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى

تنها با حرکت مستمر علمی و عملی انسان به اهدافش نائل می گردد.

رقابت علمی محک

فرصتی است برای محک زدن دانشجو در تبدیل دانسته‌ها به عمل و کاربرد

مرکز نوآوری سعا وابسته به دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد، در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تحول در علوم انسانی و لزوم کاربردی­ سازی علوم انسانی-اسلامی و پاسخ به چالش­های روزمره و مسائل و شبهات موجود در فضای حاکم، اقدام به برگزاری مسابقات علمی محک کرده است.

دانشجویان در روز شنبه 22 آبان 1400، در ۱۳ گروه دانشجویی و در سه رشته تحصیلی دانشگاه باهم به رقابت پرداختند.

رقابت علمی مـحـک در چند بخش، از جمله مسابقه حضور ذهن به منظور امتیازگیری گروه‌ها و بخش پاسخ به سوالات کاربردی هر رشته برگزار شد.

مدیران گروه‌ها و دانشجویان ارشد به عنوان منتور و راهنما در این رقابت در کنار گروه‌های دانشجویی حضور داشتند .استفاده از منابع مکتوب و غیر مکتوب بخش دیگری از این رقابت بود که در دو جایگاه اختصاصی در دسترس گروه‌ها قرار داشت.

از جمله برنامه های دیگر این رقابت علمی، بازدید جناب آقای دکتر محمدیان، ریاست محترم دانشگاه بود.

در کنار این رقابت علمی، مسابقه ساخت کلیپ از روند مسابقه با عنوان *ثبت لحظه‌های ناب* با حضور دانشجویان جدیدالورود نیز برگزار گردید.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری سعا دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد رقابت علمی محک