دکتر محمدمهدی اسماعیلی دانش‌آموخته دانشگاه شهید مطهری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم شد.

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۴ اخبار
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۸۱ رأی موافق، محمدمهدی اسماعیلی دانش‌آموخته رشته فقه و حقوق مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری را به عنوان چهاردهمین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم انتخاب کردند.

دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری روز چهارشنبه (۲۰ مرداد) فهرست وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد که محمدمهدی اسماعیلی به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به قوه مقننه معرفی‌شده بود.

محمدمهدی اسماعیلی چهاردهمین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمهوری اسلامی ایران و در دولت سیزدهم است.

دکتر محمدمهدی اسماعیلی متولد ۱۳۵۴ و از طلاب دانش‌آموخته رشته فقه و حقوق در مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری و دارای مدرک دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.

عضو هیات علمی و مدیر گروه جامعه‌شناسی سیاسی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، مدیرکل ارزیابی برنامه‌های تولیدی سیما و مؤسس قرارگاه رسانه سازمان صداوسیما، معاون فرهنگی‌ و اجتماعی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری، معاون سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی استاندار اصفهان، عضویت در کارگروه تحول فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دفتر تحقیقات اجتماعی آستان قدس رضوی، مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس قوه قضاییه و معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از سوابق اجرایی اسماعیلی است.

ضمن تبریک به جناب آقای دکتر اسماعیلی؛ مجموعه شهید مطهری برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.

کلید واژه ها: انجمن دانش‌آموختگان