فراخوان کارگروه رسانه

فراخوان کارگروه رسانه دانشگاه شهید مطهری تا ۱۵ اسفندماه

در این جنگ نرم، شما جوانه‌ای دانشجو، افسران جوان این جبهه‌اید. (مقام معظم رهبری مدظله‌العالی)

در راستای اهمیت حضور در این صحنه و ایجاد رسانه‌ی طراز انقلاب اسلامی، دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران بنا دارد کارگروهی ویژه رسانه تشکیل دهد.

نکات:

• فعالیت‌های رسانه دانشگاه هم در جهت رفع نیازهای داخلی مجموعه (تربیتی، آموزشی و پژوهشی) و هم تبلیغ در فضای مجازی در راستای اهداف مدرسه‌عالی شهید مطهری صورت خواهد گرفت.
  • برگزاری کلاس‌های مختلف ازجمله: فتوشاپ، پریمیر، افترافکت و... جهت توانمندسازی دانشجویان عزیز
  • دانشجویان مستعدی که امتیازات لازم را از آزمونه‌ای پایانی دوره آموزشی کسب کنند، با اخذ تعهد بعد از فراغت از تحصیل نیز می‌توانند در گروه رسانه دانشگاه ادامه فعالیت داشته باشند.
  • دانشجویانی می‌توانند در دوره‌های آموزشی شرکت کنند که پس از ثبت‌نام اولیه در آزمون‌هایی (۴ مرحله) که جهت گزینش افراد برگزار می‌شود، امتیاز لازم را کسب کنند.
  • یکی از شرایط گزینش، شرکت در دوره سواد رسانه‌ای است که دانشگاه برگزار خواهد کرد.
  • آشنایی اولیه با فتوشاپ برای دانشجویانی که ثبت‌نام می‌کنند، ضرورت دارد.

جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه زیر در پیام‌رسان سروش پیام دهید.

@yamahdi6

کلید واژه ها: کارگروه رسانه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد