مسابقه حفظ و تفسیر سوره یس

مسابقه حفظ و تفسیر سوره یس به همت بسیج دانشجویی دانشگاه

مسابقه حفظ و تفسیر سوره یس در تاریخ ۲۹ بهمن‌ماه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد برگزار می‌شود.

دانشجویان عزیز جهت  شرکت در آزمون حفظ و یا تفسیر، اسامی خود را  به شناسه زیر در پیام‌رسان سروش اعلام فرمایند.

sapp.ir/j.basijmotahari

جهت شرکت در آزمون به نکات زیر توجه فرمایید:

۱. آزمون تفسیر به‌صورت مجزا از آزمون حفظ و در سامانه برگزار خواهد شد و همه دانشجویان اعم از حافظان و دیگر دانشجویان می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

۲. شرکت در آزمون حفظ تنها در صورتی امکان‌پذیر است که دانشجویان عزیز در دوره ثبت‌نام کرده باشند.

۳. هر فرد تنها یک‌بار در هر دو آزمون می‌تواند شرکت کند.

۴. لطفاً تنها در ساعتی که برای هر فرد در تماس تلفنی در نظر گرفته می‌شود تماس حاصل فرمایید.

۵. تماس‌ها و پاسخ‌گویی عزیزان در طول دوره دارای امتیاز بوده که در نمره نهایی لحاظ خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد بسیج دانشجویی دانشگاه مطهری مسابقه قرآن و عترت