گزارش و اعلام نتایج مسابقه کتابخوانی: نخستین المپیاد حقوق شناسی (سطح مقدماتی)

۲۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۵ اخبار
با استعانت حضرت حق آزمون در تاریخ ۲۷ آذر ۹۹ که مصادف با روز وحدت حوزه و دانشگاه می‌باشد برگزار گردید؛

امام صادق علیه السلام فرمودند:

اکتُب و بُثَّ عِلمَکَ فی اخوانِک فَإن مِتَّ فَوَرِّث کُتُبَکَ بَنِیکَ فَانَّه یأتی عَلَی النَّاس زمانُ هَرجٍ ما یأنَسُونَ فیه الاّ بِکُتُبِهِم؛ (بحارالانوار، ج2، ص150)

با استعانت از حضرت حق، دانشگاه شهید مطهری (واحد زاهدان) با اهداف:

الف.ایجاد نشاط و پویایی علمی؛

ب.آشنایی با یک دوره حقوق‌شناسی در سطح مقدماتی و ارتقاء سطح دانش حقوقی دانشجویان؛

ج.ایجاد انگیزه و رقابت علمی؛

د. برگزاری نوعی المپیاد علمی با هدف هم‌افزایی واحدهای شهید مطهری.

اقدام به طراحی المپیاد کتابخوانی میان دانشجویان تمامی واحدها نمود که پس از برنامه ریزی و اطلاع رسانی، 51 نفر از دانشجویان تمام واحدهای دانشگاه در این المپیاد ثبت نام کردند. در تاریخ ۲۷ آذر ۹۹ که مصادف با روز وحدت حوزه و دانشگاه بود، آزمون برگزار گردید و نتایج آن به شرح ذیل اعلام می گردد.

1. جناب آقای محمدرضا سلیمانی ساردو، مقطع کارشناسی ارشد واحد تهران برنده جایزه نقدی 5 میلیون ریال
  2. نفر دوم جناب آقای علی کرمی، مقطع کارشناسی واحد زاهدان برنده جایزه نقدی ۴ میلیون ریال
  3. نفر سوم جناب آقای محسن پورمند، مقطع کارشناسی واحد تهران برنده جایزه نقدی ۳ میلیون ریال
  4. نفر چهارم جناب آقای امیر رضا فلاح پرزحمت، مقطع کارشناسی واحد زاهدان برنده جایزه نقدی دو میلیون ریال
  5. نفر پنجم جناب آقای سید حسین مفضلی، مقطع کارشناسی واحد تهران برنده جایزه نقدی دو میلیون ریال

گزارش آماری مسابقه در انتهای گزارش پیوست شده است. انشاالله پس از برگزاری این دوره که تحت عنوان حقوق شناسی مقدماتی بود دو المپیاد دیگر با عنوان حقوق شناسی (سطح میانی) و حقوق شناسی (سطح پیشرفته=فلسفه حقوق) در آینده نزدیک با هدف ارتقاء دانش حقوقی دانشجویان محترم برگزار خواهد گردید.

با ما همراه باشید...

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مطهری (واحد زاهدان)

گزارش و نمودار آماری

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی حقوق شناسی وحدت حوزه و دانشگاه