رابطه رضایت شغلی با رضایت از زندگی دانشجویان شاغل دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران- طاهره باقرزاده رفسنجانی

هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه رضایت شغلی با رضایت از زندگی دانشجو یان شاغل دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد میباشد که به صورت جداگانه در سه رشته فقه و حقوق، فلسفه و روانشناسی با استفاده از تحلیل همبستگی انجام گرفته است.

نمونه ای به حجم 27 نفر از دانشجویان شاغل دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد به روش تصادفی انتخاب شدند و از طریق رسشنامه های میزان رضایت شغلی MSQ و رضایت از زندگی SWLS مورد آزمون قرار گرفتند.

داده ها از طریق روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون گام به گام تجزیه وتحلیل شدند؛ نتایج نشان داد که بین رضایت شغلی و رضایت از زندگی دانشجویان شاغل دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و سطح معناداری آن برابر با  P ≤ 0.-- .5   است.

کلمات کلیدی : رضایت شغلی، رضایت از زندگی، دانشجویان، مشهد

دانلود فایل