رویداد من ما

رویداد من ما با همکاری مرکز نوآوری سعا و گروه نوآوری کایاک

رویداد من ما، مرکز نوآوری دانشگاه شهید مطهری(سعا)«مـرکز نـوآوری سـعـا» با همکاری«گروه نوآوری کـایـاک» برگزار می‌کند:

رویداد من ما

این مرحله:

آشنایی با مهارت‌های فردی و تیمی در خلق ایده

تولید کسب و کارهای دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی-اسلامی

ما در سه مرحله در این رویداد، علاوه بر آشنایی شما با آینده مشاغل علوم انسانی-اسلامی در ایران و جهان، به شما در عملی کردن ایده و راه اندازی کسب و کار خودتان کمک خواهیم کرد.

زمان برگزاری روز اول رویداد: ۷ اردیبهشت

از ساعت ۸ تا ۱۸

زمان برگزاری روز دوم رویداد باتوجه به برنامه کلاسی شرکت کنندگان متعاقبا اعلام خواهد شد.

هزینه شرکت در رویداد:

هزینه تمام شده برای هر نفر جهت شرکت در رویداد ۲۵۰ هزار تومان است که به جهت رعایت شرایط دانشجویان عزیز دانشگاه مبلغی از این هزینه را متقبل شده است و دانشجویان عزیز به شرح ذیل می توانند نسبت به پرداخت هزینه و نهایی کردن ثبت نام خود اقدام نمایند.

دانشجویان شرکت کننده در مراحل قبلی رویداد منِ ما(دوره مبانی نقشه راه زندگی و...) ۸۰ هزار تومان

دانشجویان دیگر که به صورت گروهی ثبت نام نمایند ۱۰۰ هزار تومان (حداقل تعداد نفرات در هر گروه سه نفر می باشد.)

ثبت نام به صورت فردی ۱۲۰ هزار تومان

دانش آموختگان ۱۵۰ هزار تومان

برای ثبت نام به آی دی از کتابدار بپرس پیام دهید:

splus.ir/ask.a.librarian

کلید واژه ها: مرکز نوآوری سعا دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد گروه نوآوری کایاک هویت شغلی ایده پردازی از کتابدار بپرس رویداد من ما