برگزاری مراسم تجلیل از مقام شیخ ابراهیم زکزاکی

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۴۰ اطلاعیه
مراسم تجلیل از مقام شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر مقاومت شیعیان نیجریه باهدف بررسی بازتاب انقلاب اسلامی ایران در نیجریه با حضور سرکار خانم زکیه زکزاکی روز سه‌شنبه ۱۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.

شیخ ابراهیم زکزاکی با تأثیر از انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی(ره)، شیعه شد و با تأسیس جنبش اسلامی نیجریه، 300 مدرسه اسلامی در نیجریه و کشورهای همسایه آن تأسیس کرد. او همچنین مؤسسات خیریه‌ای برای ارائه خدمات مالی، درمانی و آموزشی به شیعیان راه‌اندازی کرده است.

در سال 1394 و در جریان حمله نیروهای ارتش نیجریه به مراسم اربعین جنبش اسلامی نیجریه، ده‌ها تن کشته شدند و شیخ زکزاکی و همسرش نیز در دی‌ماه 1394، در جریان حمله نیروهای ارتش نیجریه به حسینیه بقیه‌الله در شهر زاریا که منجر به کشته و مجروح شدن تعدادی از شیعیان شد، دستگیر و زندانی شدند.

به همین مناسبت در راستای تجلیل از شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر نهضت اسلامی نیجریه ویژه‌برنامه‌ای با هدف بررسی بازتاب انقلاب اسلامی ایران در نیجریه روز سه‌شنبه 15 بهمن‌ماه 1398 با حضور سرکار خانم زکیه زکزاکی در محل نمازخانه دانشگاه شهیدمطهری خواهران مشهد برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری بزرگداشت شیخ ابراهیم زکزاکی